JULESTUEN                                                                  

  1. november 2016   se her

 

 

En julestue kræver mange materialer og mange hænder – og vi har brug for begge dele – så derfor:

 

Hvis du har have, og du kan undvære noget pyntegrønt til kranse og deko­rationer, må du meget gerne kontakte Jette Mark Pedersen, tlf. 2984 0889. Vi kan bruge forskelligt grønt, troldhassel, blød ene, frøstande og meget mere. Det kan også være, at du kender nogen, som gerne vil forære os noget.

 

Hvis du har lyst og tid til at lave marmelade af forskellige bær – har vi glas du gerne må få. Vi har også en del bær i fryseren, som du gerne må lave det af. Vi kan også bruge syltede græskar, rødbeder, chutney og andet. Kontakt Inger Møller Nielsen, tlf. 2345 0459.

 

Hvis du har lyst til at lave noget i træ sammen med andre, så har vi lavet en aftale med JP tømrer, så vi har mulighed for at bruge nogle maskiner. Kontakt Niels Hørlyck, tlf. 2616 9600.

 

Hvis du har mulighed for at give en hånd en af dagene op til julestuen og/eller på dagen, har vi forskellige opgaver.

- opstilling m.m. torsdag eftermiddag – tid?

- hjælp til i diverse ”boder” på dagen, f.eks klejnebagning, udebod, børneaktiviteter m.m.

- oprydning på dagen, når julestuen lukker – fra kl. ca 15.30 (godt med friske kræfter sidst på dagen).

Kontakt Inger Møller Nielsen tlf. 2345 0459.

 

Hvis du har noget, som vi kan bruge til gevinster i tombolaen eller børnebod, så tager vi gerne imod. Måske har du tidligere vundet noget, fået noget foræret el. lign, som du tænker, at det kommer du ikke til at bruge. Det kan også være noget du selv har fremstillet. Kontakt Tove Breindahl, tlf. 2984 2085 eller tag det med til Kastaniehøj en dag.