Om KFUM og KFUK

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse med omkring 9.000 medlemmer på landsplan.

  Positiv kristendomsprofil

  KFUM og KFUK definerer sig med en positiv kristendomsprofil, hvor der er plads til alle, og hvor man tror på potentialet i den enkelte. Hos KFUM og KFUK er dialog og rummelighed i centrum, og det præger den måde, man er sammen med hinanden på i bevægelsen.

  En stor familie

  Siden starten i 1878 er der udviklet en række specialforbund, der bærer KFUM-navnet og deler værdigrundlag, men i øvrigt er helt selvstændige organisationer. Det drejer sig om KFUM-Spejderne, KFUMs Idrætsforbund, KFUMs Sociale Arbejde m.fl. Men det er den oprindelige organisation, KFUM og KFUK, der står for det almindelige forenings- og klubarbejde.

  Verdens største ungdomsbevægelse

  KFUM og KFUK er en del af en verdensomspændende bevægelse. Over hele verden findes foreninger med samme navn og formål. KFUM (YMCA) og KFUK (YWCA) findes i ca. 100 forskellige lande - og tæller tilsammen mere end 30 millioner medlemmer. KFUM regnes for at være verdens største ungdomsbevægelse. 

  Generelt om KFUM og KFUK i Danmark

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

  Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk